Ruimtevaart 50 - 3824 MX Amersfoort

ALGEMEEN
Op een perfecte zichtlocatie, direct aan de Rijksweg A1, op korte afstand van het verkeersknooppunt Hoevelaken (A28) bevindt zich dit zeer representatieve kantoorgebouw met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 5.476 m² verdeeld over begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping.

Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een hoog afwerkings- en opleveringsniveau. Het kantoorgebouw biedt ruime huisvestingsmogelijkheden voor moderne kantoorgebruikers. Het kantoorgebouw is voorzien van een representatieve entree met vide, receptie, moderne liftinstallaties alsmede uitgebreide voorzieningen voor wat het binnenklimaat en werkomgeving betreft.

Het kantoorgebouw heeft een volledig met “Western Red Cedar” betimmerde royale patio, welke toegankelijk is vanuit het parkeerterrein.

In het gebouw zijn onder andere het oogziekenhuis ‘Zonnestraal’ en Mentaal Beter B.V. gevestigd. Op het bedrijventerrein “Calveen” zijn diverse gerenommeerde organisaties gevestigd, waaronder Florius (ABN AMRO Hypotheken Groep), Borent, Pon Holding, Praxis en Brunotti Europe B.V. Daarnaast is het Van Der Valk Hotel Amersfoort-A1 op loopafstand gelegen.

BEREIKBAARHEID
de bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Het kantoorgebouw ligt direct aan de Rijksweg A1 (Amsterdam – Amersfoort – Almelo), op korte afstand van de op- en afrit (nummer 13) Amersfoort-Noord. Doordat het verkeersknooppunt Hoevelaken slechts op twee kilometer afstand ligt, zijn de verbindingen met de rest van het land zonder meer uitstekend te noemen. De ontsluitingsweg Rondweg Noord, geeft een directe aansluiting op de rijkswegen A1 en A28. Deze snelwegen kruisen elkaar op het nabijgelegen verkeersknooppunt Hoevelaken.

Met het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar middels diverse buslijnen vanaf en naar het NS-station Amersfoort Schothorst, welk NS-station is gelegen op het nabij gelegen bedrijvenpark “De Hoef”.

Twee maal per uur vertrekt een bus vanaf Amersfoort Centraal Station naar het bedrijventerrein “Calveen”. De reistijd betreft circa 25 minuten. Vervolgens is het vanaf de bushalte circa 8 minuten wandelen naar het kantoorgebouw.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur beschikbaar is circa 2.059,49 m2 v.v.o. kantoorruimte, als volgt verdeeld:

Verdieping Vloeroppervlak
Begane grond (Huurder 2) ca. 57,78 m2 v.v.o.
Begane grond (Huurder 3) ca. 28,08 m2 v.v.o.
1e verdieping (Huurder 5) ca. 335,81 m2 v.v.o.
2e verdieping Huurder (15) ca. 643,81 m2 v.v.o.
3e verdieping Huurder (23) ca. 663,01 m2 v.v.o.
3e verdieping Huurder (24) ca. 331,00 m2 v.v.o.

Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden.

Genoemde metrages zijn inclusief toedeling algemene en gemeenschappelijke ruimten.

Gemeten conform NEN2580 door RPS, meetcertificaat Mc00131-B d.d. 20 augustus 2009.

PARKEERGELEGENHEID
het gebouw beschikt over in totaal 128 parkeerplaatsen op het bij het gebouw behorende parkeerterrein, op basis van een parkeernorm van 1:43 m2 v.v.o. kantoorruimte.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
€ 110,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
€ 500,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

ENERGIELABEL
Het gebouw beschikt over een energielabel C.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN
€ 30,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige, goede staat.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ren bankgarantie, model ROZ, ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUUROVEREENKOMST
Conform model ROZ 2015.

AANVAARDING
In overleg, per direct.