Atoomweg 350 - 3542 AB Utrecht

ALGEMEEN:
Modern en zeer representatief kantoorgebouw dat onderdeel uitmaakt van het compleet vernieuwde Central Business Park. Dit kantoorcomplex op bedrijventerrein Lage Weide bestaat uit vier zelfstandige, vrijstaande kantoorgebouwen. Zowel het buitenterrein als de kantoorgebouwen zijn vrij recent geheel vernieuwd.

Het Central Business Park biedt huurders een enorme variëteit aan beschikbare ruimtes. Huren is mogelijk vanaf circa 35 m2 tot een geheel gebouw van circa 1.700 m2. De recent afgeronde renovatie heeft zijn vruchten reeds afgeworpen met het aantrekken van diverse (grotere) huurders.

Op het Central Business Park zijn diverse gerenommeerde organisaties gehuisvest, waaronder Specialisterren, Samen in de Zorg, Nieman Ingenieurs en ZonIQ. Het bedrijventerrein Lage Weide huisvest in zijn algemeenheid diverse (inter)nationale gebruikers, zoals WE Fashion, Danone, Ziggo, HEMA en Fonq.

BEREIKBAARHEID:
Per eigen vervoer:
het kantoorcomplex is per auto uitstekend bereikbaar. De op- en afrit nummer 7 van de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) is op slechts enkele autominuten afstand gelegen. Via de Zuilense Ring (N230) is het centrum van Utrecht alsmede de rijksweg A27 perfect bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
vanaf de voor het kantoorgebouw gelegen bushalte Otto Hahnweg rijden op regelmatige basis bussen van en naar CS Utrecht (reistijd ca. 20 minuten) en NS-station Maarssen (reistijd ca. 10 minuten).

VLOEROPPERVLAK:
begane grond - unit 0.3, 0.4, 0.5 - ca. 88,9 m2 v.v.o.
1e verdieping - VERHUURD
2e verdieping - VERHUURD

Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 27 m2 v.v.o.

Gemeten conform NEN 2580.

PARKEERGELEGENHEID:
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig op basis van een parkeernorm van 1:45.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gerenoveerde staat, met de volgende voorzieningen:
• gezamenlijke entree;
• huidige systeemplafonds;
• huidige vloerbedekking of vloerbedekkingsgereed;
• huidige indeling scheidingswanden;
• gezamenlijk gebruik toiletgroepen per verdieping;
• verwarming middels radiatoren voorzien van thermostaatkranen;
• gezamenlijke pantry per verdieping;
• mechanische ventilatie;
• te openen ramen;
• ramen deels voorzien van lamellen;
• personenlift;
• brandslanghaspels;
• zonwering aan de zonzijde;
• intercominstallatie.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs inbegrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

HUURPRIJS:
Kantoorruimte:
€ 130,00 per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Parkeerplaatsen:
€ 500,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING:
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUURBETALING:
De huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

INDEXERING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN:
€ 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen. Een overzicht van de leveringen en diensten is op te vragen via ons kantoor.

AANVAARDING:
In overleg.