Energieweg 3 - 3542 DZ Utrecht

Algemeen:
het betreft representatieve kantoorruimte, die klaar voor gebruik is, in een kleinschalige bedrijfspaviljoen bestaande uit 2 bouwlagen. Het gebouw maakt deel uit van geclusterde bedrijfspaviljoens, gesitueerd in een parkachtige omgeving met ruime groenvoorzieningen, waardoor de parkeergelegenheid deels aan het zicht onttrokken wordt. De bouwstijl en de omgeving geven de bedrijfspaviljoens een representatieve en zakelijke uitstraling. Er zijn ruime parkeervoorzieningen aanwezig.

Bereikbaarheid:
eigen vervoer:
de kantoorruimte is vanaf de rijksweg A2(circa 5 autominuten) en de noordelijke rondweg om Utrecht (Zuilense Ring) uitstekend bereikbaar. Via deze autoweg zijn tevens de rijkswegen A27 en A28 goed bereikbaar.

Dankzij de nieuwe afrit ( afrit 7 ) van de rijksweg A2 is de bereikbaarheid van Lage Weide sterk verbeterd.

openbaar vervoer:
op korte afstand bevinden zich diverse halten welke busverbindingen verzorgen met zowel Centraal Station Utrecht als het NS-station Maarssen.

Vloeroppervlak:
voor de verhuur beschikbaar:
• circa 395 m2 kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping, rechterzijde

Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Huurprijs:
€ 89,00 per m² per jaar inclusief parkeren te vermeerderen met wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

BTW-heffing:
uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling:
de huur en servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

Huurprijsherziening:jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorschot servicekosten:
€ 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de leveringen en diensten.

Zekerheidstelling:
een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Opleveringsniveau:
het object wordt turn-key, in huidige staat, opgeleverd inclusief onder andere:
•gemeenschappelijke entree voorzien van een marmeren vloer via tourniquet deur;
•systeemplafond met inbouw verlichting armaturen;
•scheidingswanden met glaspanelen;
•pantry met boven en onderkastjes;
•medegebruik toiletten;
•wandkabelgoten;
•radiatoren voorzien van thermosstatische ventielen;
•mechanische ventilatie met topkoeling;
•brandslanghaspel;
•buitenzonwering;
•lamellen.

Parkeergelegenheid:
voldoende, niet toegewezen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Aanvaarding:
per direct.