Orteliuslaan 1001 - 3528 BE Utrecht

ALGEMEEN
Het kantoorgebouw is gelegen op kantorenpark Papendorp. Papendorp ligt op het kruispunt van de 2 hoofdassen van Nederland, de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Arnhem-Den Haag). Op Papendorp heeft zich een scala aan aansprekende bedrijven gevestigd, Bol.com, Unit4, Deloitte, Stork Technical Services en Regus. Door een sterk masterplan biedt Papendorp een aansprekende variatie van grote, corporate gebouwen tot individuele kantoorvilla’s met een hoge kwaliteit van architectuur en landscaping.

Papendorp kenmerkt zich door een ruim stedenbouwkundig plan waardoor het geheel een parkachtige uitstraling verkrijgt. Het accent is gelegd op een ‘groene’ uitstraling en het onderhoud van het park wordt gewaarborgd door actief parkmanagement. Alle gevestigde organisaties zijn aangesloten bij de Vereniging Parkmanagent Papendorp welke voor de uitvoering zorgdraagt.


BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Papendorp is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Papendorp heeft een directe op- en afrit aan de A2 en de A12 en heeft via de Prins Clausbrug een directe verbinding naar het centrum van de stad. Ook is er de mogelijkheid om te parkeren op de P&R Papendorp en vervolgens met het openbaar vervoer het laatste stuk te reizen.

Openbaar vervoer:
Dankzij de vrije busbanen zijn er de hele dag door snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het OV-hart van Nederland.


VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 3.309 m² v.v.o. verdeeld als volgt :

kelder 22,40 m² v.v.o.
begane grond 1.138 m² v.v.o.
1e verdieping 1.076 m² v.v.o.
2e verdieping 1.073 m² v.v.o.

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw.

Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 2.000 m2 v.v.o.

Gemeten conform NEN 2580 meetcertificaat.