Ramstraat 31 - 3581 HD Utrecht

ALGEMEEN
luxe business units in de kantoorvilla aan de Ramstraat 31-33 te Utrecht, gesitueerd op een prachtige locatie in een groene omgeving nabij het Wilhelminapark in Utrecht-Oost, waar statige kantoorvilla’s en huizen het straatbeeld bepalen. De populaire en drukbezochte Burgemeester Reigerstraat alsmede de Nachtegaalstraat bevinden zich op loopafstand van de kantoorvilla.

De kantoorvilla beschikt over 22 business units van diverse metrages en huisvest momenteel een grote variëteit aan huurders die hoofdzakelijk werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening.

In het souterrain van business center “De Spieghel” is een werkcafé met volledige keuken gerealiseerd waar huurders in een informele en ongedwongen sfeer kunnen (samen)werken. Tevens kunnen huurders in overleg met elkaar vrij gebruik maken van de vergaderruimte en gemeubileerde ontvangstruimte.

Kantoorvilla “De Spieghel” wordt op korte termijn verduurzaamd. Door onder meer het aanbrengen van nieuwe beglazing beschikt de villa op korte termijn over een Energielabel A!

BEREIKBAARHEID
per eigen vervoer
de Ramstraat is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De rijkswegen A12, A27 en A28 zijn via de Berekuil binnen 5 minuten rijden bereikbaar.

per openbaar vervoer
ook per openbaar vervoer is de Ramstraat zeer goed bereikbaar. De bushalte “Oorsprongpark” is op enkele minuten loopafstand gelegen. Vanaf deze bushalte rijden diverse stads- en streekbussen via een HOV-lijn onder meer rechtstreeks van en naar het Utrecht Centraal Station, Utrecht Science Park “de Uithof”, Bilthoven, De Meern, Vianen, Vleuten , Wageningen en Zeist.

METRAGE EN HUURPRIJS
voor de verhuur beschikbaar is momenteel:
Unit Oppervlakte Huurprijs Beschikbaar per
2.1 ca. 37,4 m2 v.v.o. € 634,24 p/m 01-11-2019


Huurprijzen per maand, inclusief de vaste kosten voor het servicepakket, te vermeerderen met omzetbelasting.

De bovenvermelde metrages zijn inclusief een toedeling van de algemene en gemeenschappelijke ruimten, waaronder het werkcafé, de vergaderzaal, de ontvangstruimte en pantry’s.

SERVICEPAKKET
het servicepakket bestaat uit de navolgende leveringen en diensten:
• goed beveiligd internet inclusief abonnementskosten;
• wifi internet inclusief abonnementskosten;
• databekabeling;
• schoonmaak van de algemene ruimten (3 keer per week);
• ieder kwartaal glasbewassing van de beglazing aan de buitenzijde en de algemene ruimten aan de binnenzijde;
• tuinonderhoud;
• opslagruimte;
• alarminstallatie met doormelding;
• beheer van de kantoorvilla.

PARKEERGELEGENHEID
bij het gehuurde behoren geen parkeerplaatsen. Er is ruim betaalde parkeergelegenheid in de nabije omgeving van de kantoorvilla.

Het is mogelijk om bij het Parkeerbedrijf van de Gemeente Utrecht een zakelijke parkeervergunning aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor een zakelijke parkeervergunning dient uw bedrijf met minimaal 1 fte bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te staan op de Ramstraat 31-33 te Utrecht.

Prijspeil 2018: vanaf € 115,95 per kwartaal.

Verdere informatie omtrent zakelijke parkeervergunningen is te vinden op de website www.utrecht.nl/parkeren

OPLEVERINGSNIVEAU
het object wordt opgeleverd in huidige staat.

HUISREGLEMENT
het object beschikt over een huisreglement voor alle huurders van de kantoorvilla ten behoeve van de algemene en gemeenschappelijke ruimten, zoals entree, gangzone, wachtruimte, ontvangstruimte, vergaderruimte, werkcafé en pantry’s.

HUURTERMIJN
flexibele huurtermijnen mogelijk vanaf één jaar met verlengingsperioden.

NAAMSAANDUIDING/BELLENTABLEAU
het object beschikt over een bellentableau op de gevel bij de entree in het portaal, naast de entreedeur, waarop de bedrijfsnaam van de huurder wordt vermeld.

HUURBETALING
de huur en de kosten voor het servicepakket, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

AANVAARDING
in overleg, doch spoedig.