Reactorweg 301 - 3542 AD Utrecht

ALGEMEEN
modern en zeer representatief kantoorgebouw dat onderdeel uitmaakt van het compleet vernieuwde Central Business Park. Dit kantoorcomplex op bedrijventerrein Lage Weide bestaat uit vier zelfstandige, vrijstaande kantoorgebouwen. Zowel het buitenterrein als de kantoorgebouwen zijn vrij recent geheel vernieuwd.

Het Central Business Park biedt huurders een enorme variëteit aan beschikbare ruimtes. De recent afgeronde renovatie heeft zijn vruchten reeds afgeworpen met het aantrekken van diverse (grotere) huurders.

Op de begane grond en de 1e verdieping van het kantoorgebouw aan de Reactorweg 301 zijn recent meerdere nieuwe kantoorunits gerealiseerd. Huurders van dit business center delen per verdieping een gemeenschappelijke pantry en een vergaderruimte. Huren is al mogelijk vanaf circa 28,4 m2 v.v.o. Alle kantoorunits worden gebruiksklaar opgeleverd inclusief vloerbedekking, een vernieuwd systeemplafond en (glazen) systeemwanden.

Doordat de units worden opgeleverd inclusief een plug-and-play glasvezelinternetverbinding, kunt u snel intrekken in uw nieuwe kantoorruimte!

Op het Central Business Park zijn diverse gerenommeerde organisaties gehuisvest, waaronder Specialisterren, Samen in de Zorg, Nieman Ingenieurs en ZonIQ. Het bedrijventerrein Lage Weide huisvest in zijn algemeenheid diverse (inter)nationale gebruikers, zoals WE Fashion, Danone, Ziggo, HEMA en Fonq.

BEREIKBAARHEID
per eigen vervoer:
het kantoorcomplex is per auto uitstekend bereikbaar. De op- en afrit nummer 7 van de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) is op slechts enkele autominuten afstand gelegen. Via de Zuilense Ring (N230) is het centrum van Utrecht alsmede de rijksweg A27 perfect bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
vanaf de voor het kantoorgebouw gelegen bushalte Otto Hahnweg rijden op regelmatige basis bussen van en naar NS-station Utrecht Centraal (reistijd ca. 20 minuten) en NS-station Maarssen (reistijd ca. 10 minuten).

BESCHIKBARE UNITS EN HUURPRIJZEN
voor de verhuur beschikbaar zijn de navolgende kantoorunits:

Begane grond unit 0.4 42,5 m² v.v.o. VERHUURD
1e verdieping unit 1.6 32,1 m² v.v.o. VERHUURD
1e verdieping unit 1.10 48,1 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.1 60,9 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.2 48,9 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.3 145 m² v.v.o. € 2.325,00
2e verdieping unit 2.4 48,1 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.5 48,1 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.6 48,1 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.7 42,5 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.8 47,8 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.9 32,1 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.10 32,1 m² v.v.o. VERHUURD
2e verdieping unit 2.11 32,1 m² v.v.o. VERHUURDHuurprijzen per maand, inclusief de vaste servicekosten, glasvezelinternet, koffie en gebruik van de vergaderruimte. Huurprijzen te vermeerderen met omzetbelasting

De genoemde metrages zijn inclusief toedeling algemene en gemeenschappelijke ruimtes.

Gemeten conform NEN 2580 door AeQO Property Support B.V.

PARKEERGELEGENHEID
er is in principe 1 parkeerplaats per unit beschikbaar. Daarnaast is parkeren langs de openbare weg mogelijk. De huurprijs parkeerplaatsen bedraagt € 30,00 per parkeerplaats per maand te vermeerderen met omzetbelasting.

OPLEVERINGSNIVEAU
het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige, compleet vernieuwde staat.

HUURTERMIJN
flexibele huurtermijnen vanaf 1 (één) jaar zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
per maand vooruit, middels automatische incasso.

ZEKERHEIDSSTELLING
een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen inclusief servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
in overleg, per direct