Reactorweg 301 - 3542 AD Utrecht

ALGEMEEN
modern en zeer representatief kantoorgebouw dat onderdeel uitmaakt van het compleet vernieuwde Central Business Park. Dit kantoorcomplex op bedrijventerrein Lage Weide bestaat uit vier zelfstandige, vrijstaande kantoorgebouwen. Zowel het buitenterrein als de kantoorgebouwen zijn vrij recent geheel vernieuwd.

Het Central Business Park biedt huurders een enorme variëteit aan beschikbare ruimtes. Huren is mogelijk vanaf circa 28,5 m2 tot een zelfstandige verdiepingsvloer van circa 592 m2. De recent afgeronde renovatie heeft zijn vruchten reeds afgeworpen met het aantrekken van diverse (grotere) huurders.

Op het Central Business Park zijn diverse gerenommeerde organisaties gehuisvest, waaronder Specialisterren, Samen in de Zorg, Nieman Ingenieurs en ZonIQ. Het bedrijventerrein Lage Weide huisvest in zijn algemeenheid diverse (inter)nationale gebruikers, zoals WE Fashion, Danone, Ziggo, HEMA en Fonq.

BEREIKBAARHEID
per eigen vervoer:
het kantoorcomplex is per auto uitstekend bereikbaar. De op- en afrit nummer 7 van de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) is op slechts enkele autominuten afstand gelegen. Via de Zuilense Ring (N230) is het centrum van Utrecht alsmede de rijksweg A27 perfect bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
vanaf de voor het kantoorgebouw gelegen bushalte Otto Hahnweg rijden op regelmatige basis bussen van en naar NS-station Utrecht Centraal (reistijd ca. 20 minuten) en NS-station Maarssen (reistijd ca. 10 minuten).

VLOEROPPERVLAK
begane grond - ca. 497 m2 v.v.o. - VERHUURD
1e verdieping - ca. 592 m2 v.v.o. - VERHUURD
2e verdieping - ca. 592 m2 v.v.o. - per direct beschikbaar

Deelverhuur mogelijk vanaf circa 28,5 m².

Gemeten conform NEN 2580.

PARKEERGELEGENHEID
er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig op basis van een parkeernorm van 1:45.

HUURPRIJS
kantoorruimte:
vanaf € 120,00 per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Parkeerplaatsen:
€ 350,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd het het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar!

HUURBETALING
De huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen. Een specificatie van de leveringen en diensten is op te vragen via ons kantoor.

OPLEVERINGNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat. Een specificatie van het opleveringsniveau is op te vragen via ons kantoor.

AANVAARDING
in overleg.