Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. is in de regio Groot Utrecht op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed een vertegenwoordiger van deskundigheid. Veel aannemers, vastgoedontwikkelaars, gebruikers van kantoor-, bedrijfs- en winkelruimten, institutionele en particuliere beleggers, alsmede verenigingen, stichtingen en overheidsinstellingen zijn bekend met de dienstverlening van onze organisatie. 

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. begeeft zich op het gebied van verhuur en aanhuur, verkoop en aankoop van, kantoren, bedrijfsruimten en winkels, alsmede taxaties, marketing en advisering van commercieel vastgoed. 

Onze onroerend goed activiteiten gericht op de aan- en verhuur beperken zich niet alleen tot de provincie Utrecht, maar hebben zich inmiddels uitgebreid tot de landgrenzen. Landelijk zijn wij tevens actief in de sectoren winkels en beleggingen. 

Ten aanzien van taxaties heeft Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. een brede expertise opgebouwd in de regio Groot Utrecht. Wij taxeren een breed scala van onroerend goed van kantoren, bedrijfspanden en winkels tot landgoederen, scholen en terreinen. Tevens kunt u ons inschakelen voor advisering ten behoeve van aan- en verkoop, WOZ, projectontwikkeling en minnelijke waarderingen met de Belastingdienst.


Deel deze pagina